Kiropraktikk- og fysioterapiklinikk i Oslo - Sport & Spine

Klinikken

Vi fokuserer på funksjon

Vårt største fokus med behandlingene er å forbedre kroppens bevegelsesmønster for å oppnå smertefrihet og fungere bedre i hverdagen eller i idrett

Klinikkens visjon er å gi behandling på øverste nivå når det gjelder akutte og/eller kroniske smertetilstander, samt idrettsskader.

Sport & Spine – Kiropraktor på Kampen | Kiropraktikk og fysioterapi i Oslo | Kiropraktor og Fysioterapaut på Sport and Spine sin klinikk. Kiropraktor på kampen | Kiropraktor på tøyen | Kiropraktor på Vålerenga | Kiropraktor på Ensjø | Kiropraktor i gamlebyen . Kiropraktikk i Oslo | Fysioterapi i Oslo | Dan Rahmn autorisert kiropraktor | Sport & Spine – sportspine.no – sportandspine.no – Sport and Spine i Oslo

Om klinikken

Klinikken ligger på Kampen, ett stenkast fra Kampen kirke, og ble startet i 2015 av kiropraktor Dan Rahmn.
På Sport & Spine har pasienten mulighet til å få både kiropraktisk behandling og fysioterapi.

Vi har to behandlingsrom med behandlingsutstyr av høyeste kvalitet.
Utover det har vi et velutstyrt treningsrom med alt som trengs for rehabilitering og funksjonell trening.

Kiropraktor

+47 458 468 40

Dan Rahmn

Daglig leder Sport & Spine
Kiropraktor for Norges kombinertlandslag.

Dan er autorisert av Statens autorisasjonskontor for helsepersonell, noe man må være for å jobbe som kiropraktor i Norge.
Dette innebærer at han har 5 års kiropraktikkutdannelse og ytterligere turnus innen helsevesenet.

Dan brukte store deler av turnusen på ortopediavdelingen i Danderyds sjukhus i Sverige, samt akutt helsevesen på Södersjukhuset i Stockholm, som er Nord-Europas største akuttsykehus.
For ham var det en ekstremt givende tid, som også ga en forståelse av hvor viktig det er for pasienten at kiropraktoren har kunnskap når en ortoped/nevrolog eller annen legespesialist skal kobles inn i behandlingen.

En autorisert kiropraktor kan skrive henvisning til bildediagnostikk (MR, røntgen og CT,) rekvirere til fysioterapeut og direkte til alle legespesialister.

Interesset for kiropraktikk og manuell behandling begynte i 2002 da Dan utdannet seg til idrettsmassør på svenske Riksidrottsförbundets Utvecklingscentrum Bosön (tilsvarende Olympiatoppen) på Lidingö i Stockholm.
Det var da interessen hans for funksjonell trening og trening av toppidrettsutøvere startet for alvor.
Siden 2016 ble Dan ansatt av Norges Skiforbund som kiropraktor for Norges kombinertlandslag.

Foruten dette har Dan videreutdannet seg kontinuerlig, og han har de seneste årene hatt som mål å ta minst fire videreutdannelser eller repetisjonskurs per år.

Alt for å hele tiden utvikle seg og tilby den best tenkbare behandlingen.

Fysioterapaut

+47 920 369 07

Øyvind Henriksen

Er autorisert fysioterapeut og medlem av Norges Fysioterapiforbund.
Øyvind er utdannet ved Charles University i Praha.

Øyvind jobber som helprivat fysioterapeut og behandler mye kroniske skulder-, nakke-, kne- og hofteplager. Han ser plagene i en større sammenheng og er opptatt av bedring av funksjon som en viktig vei mot å bli smertefri.
Han har kurs i triggerpunktbehandling med nåler (dry needling) som er et effektivt verktøy for triggerpunkter i muskulaturen. Øyvind har også ledet flere ryggskolekurs med fornøyde deltagere.

Øyvind er lidenskapelig opptatt av at korrekt treningsteknikk blir benyttet ved styrketrening og har erfaring fra samarbeid med flere fotballag. Det siste året har han jobbet mye offshore i nordsjøen for å hjelpe oljearbeidere å trene riktig og skadeforebyggende.

Øyvind er alltid i godt humør og flink til å motivere pasientene sine til nødvendig endring.

TLF: 475 12 910

Tilgjengelig alle dager

post@sportspine.no

Svarer innen kort tid

Norderhovgata 9
0654 Oslo

Besøk oss kl 08:00 - 16:30 på alle hverdager

Sport & Spine - sportspine.no | 2019